Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Wie zijn wij


Grutterij-Molen De Hoop is een modern molenbedrijf met een rijke historie. Bezoek ons in het pittoreske Oud-Zevenaar. En unieke plek met een prachtige molen én bijzondere winkel, met een bijzonder uitgebreid assortiment, waar elke thuisbakker zijn of haar hart ophaalt en mooie cadeaus te vinden zijn. We kijken uit naar je bezoek!

Wij zijn Frits en Maaike Botter. We hebben een zoon Thijs (2009) en een dochter Fleur (2013). Met ons gezin wonen we in Oud-Zevenaar.

Sinds 2014 hebben wij, na 6 generaties Pijnappel, de bedrijfsvoering van Grutterij-Molen “De Hoop” Oud-Zevenaar voortgezet. Het is hard en veel werken in en rondom de molen, maar het voelt voor ons als een hobby. Dit werk kun je niet anders doen dan met passie en aandacht voor het ambacht én voor de klant. Onze taakverdeling blijkt een succesformule. Frits is de molenaar en neemt de administratie voor zijn rekening. Maaike runt de grutterij en regelt de inkoop van luxe- en geschenkartikelen.

“Samen zorgen wij er letterlijk voor dat de molen blijft draaien. Komt u een kijkje nemen in onze grutterij? Gastvrijheid is voor ons vanzelfsprekend, u bent meer dan welkom!”