Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Onze filosofie

Wij delen graag. De molen is niet alleen van ons, ook een beetje van iedereen die er werkt, zomaar even langskomt of er iets koopt in onze grutterij.

Een belangrijk sleutelwoord voor ons is kwaliteit. Wij maken gebruik van goede grondstoffen en werken nauw samen met collegae en leveranciers die dezelfde motivatie hebben om kwaliteit te leveren. Bij alles wat we doen, kijken we keer op keer of we het nóg beter kunnen doen. Al deze aandacht en zorg proef je terug in jouw baksels.

Anderen laten meegenieten van de molen, de grutterij en onze passie voor bakken en patisserie. Dat is waar we het voor doen!

Iets creëren van eerlijke ingrediënten uit de molen, tot iets waar iedereen z’n vingers bij aflikt, dat is natuurlijk heerlijk. Het verheugen, het voorbereiden, het kneden, het decoreren, het wachten op het resultaat, het proeven. De geur, de smaak, de lach.

Onze molen is puur. En is dat niet hoe het leven bedoeld is?

Ons assortiment

Wij bieden een ruim assortiment melen, bakmixen, bak-benodigdheden en mooie geschenkartikelen. Ons assortiment is hieronder te downloaden. Prijzen voor grootverbruikers en wederverkopers zijn op aanvraag, neemt u daarvoor gerust contact met ons op.

Geschenken

Ben je op zoek naar een geschenk voor bijvoorbeeld een verjaardag, speciale gelegenheid of als kerstpakket? Voor een lekker, mooi en uniek geschenk ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben veel geschenken in onze winkel voor je klaar staan. Van klein tot groot, met verschillende producten en op allerlei manieren ingedeeld. Altijd met die bijzondere uitstraling van onze molen!Een geschenk ‘op maat’ kan altijd gerealiseerd worden, wij denken graag met je mee en nemen hier uitgebreid de tijd voor. En wat dacht je van een Grutterij-Molen De Hoop cadeaubon? Leuk om te geven, leuk om te krijgen. Zo’n bon is ook online te bestellen via ons contactformulier.