Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

EEN MOLEN. EEN WINKEL. EN ZOVEEL MEER. WELKOM! ALLES VOOR DE THUISBAKKER
&
PRACHTIGE CADEAUS
onze grutterij
EIGENTIJDS ÉN AMBACHTELIJK UNIEKE PLEk

Grutterij-Molen De Hoop

Grutterij-Molen De Hoop is een modern molenbedrijf met een rijke historie. Bezoek ons in het pittoreske Oud-Zevenaar. En unieke plek met een prachtige molen én bijzondere winkel waar elke thuisbakker zijn of haar hart ophaalt en mooie cadeaus te vinden zijn. We kijken uit naar je bezoek!

De afgelopen jaren hebben steeds meer mensen uit het gehele land kennisgemaakt met onze producten. We kregen regelmatig het verzoek om onze producten bij klanten thuis te bezorgen. De ervaring heeft ons geleerd, dat het verpakken en verzenden van onze producten een vak apart is en wij zijn daar zelf niet goed genoeg op ingesteld. De focus binnen ons bedrijf ligt op de productie en de verkoop in onze winkel. Gelukkig is Baktotaal Bouwhuis al sinds jaren een zeer fijne, betrouwbare wederverkoper die onze producten (en nog vele andere) online aanbiedt. Als je daar onze producten besteld, heb je ze vaak de volgende dag al in huis. Klik op onderstaande link om online bestellingen te plaatsen.