“Heel Holland bakt” eclairs met onze soezenmix!

Het thema bij "Heel Holland bakt" was deze week gebakken lucht. Ik hoopte op eclairs en eclairs werden het! Jippie,  laat ik afgelopen vrijdag bij de Bakery Institute in Zaandam nou net inspiratie hebben opgedaan. Wat zijn eclairs plaatjes voor het oog. Vol goede moed ging ik aan de slag. Eclairs maken met onze soezenmix, [...]

18/10/2016|Geen categorie|

“Heel Holland bakt” een Hollandse slof met onze sloffendeegmix!

Zondagavond, "Heel Holland bakt" avond, iedereen zit er klaar voor. Alleen wij nog niet, wij gaan eerst de komende week voorbereiden. De productie berekenen, de etiketten voor de mixen uitprinten met de juiste t.h.t. en de werkplanning maken. Als dat gedaan is, mogen wij de uitzending ook gaan kijken. Meteen een goede stok achter de [...]

11/10/2016|Nieuws|

“Heel Holland bakt” Algerijnse bloemkoekjes met een Hollandse twist!

Heb je "Heel Holland bakt" gezien? En nu dacht je misschien "ze gaat nu vast ook een taart maken in de vorm van een molen." Dan ga ik je helaas teleurstellen, daar waag ik me niet aan! Die kan alleen maar instorten of de wiek breekt af. De bloemkoekjes, die leken me wel wat. Onze koekjesmix dient als basis [...]

04/10/2016|Nieuws|

Appelseizoen is begonnen!

Het appelseizoen is weer begonnen! Wat is er dan lekkerder dan het ruiken van een vers gebakken appeltaart in huis? Met onze mixen en appeltaartvulling maak je in een handomdraai appeltaarten, niet alleen een traditionele appeltaart, maar ook Annie's appelplaatkoek en een lekker appelslof. Laat jij jouw huis ook lekker geuren dit weekend? Verse [...]

30/09/2016|Nieuws|

Nieuwe website is live

Een nieuwe website is er niet zomaar! Na heel wat denkwerk, een schetsfase, het uitkiezen van een goed 'webteam', bouwen, schrijven, bijschaven en testen, staat de nieuwe site dan nu toch echt live. Het is een site die weliswaar modern werkt (ook op smartphones en tablets) en gebruiksvriendelijk is, maar toch het ambachtelijke karakter van [...]

29/06/2016|Nieuws|

Nieuwe workshops brood bakken

Met genoegen kondigen we hierbij twee nieuwe workshops aan: Basis brood bakken met gist Basis brood bakken met zuurdesem Meer informatie (datum, tijden, aanmelden)? Klik hier.

22/06/2016|Nieuws|