Zaterdag 13 mei is het nationale molendag. Tijdens deze dag zijn er verschillende activiteiten in en rondom de molen. Je kan een kijkje nemen in de molen, wat normaal niet mogelijk is, maar tijdens molendag maken wij graag een uitzondering. Zo kunnen wij onze ambacht en molen tonen, voor groot en klein een belevenis. De kinderen kunnen een cup cake versieren en pannenkoeken proeven.

Tijdens deze dag organiseert Liemers Trots, waar wij ook lid van zijn,  ” Proeverij van Liemerse baojem”.  Diverse koks zullen met streekgerechtjes je smaakpapillen laten prikkelen, kunnen kinderen zich uitleven door zelf hapjes te maken en laten de Streekgenoten zien welke heerlijke producten er in de Liemers groeien en te verkrijgen zijn.

Kortom een dag vol activiteiten, educatie en belevenissen.

Wees  welkom van 11.00-16.00 uur in- en rondom Grutterij-molen “de Hoop” Oud-Zevenaar.

nationale molendag

boajem