Zondagavond, “Heel Holland bakt” avond, iedereen zit er klaar voor. Alleen wij nog niet, wij gaan eerst de komende week voorbereiden. De productie berekenen, de etiketten voor de mixen uitprinten met de juiste t.h.t. en de werkplanning maken. Als dat gedaan is, mogen wij de uitzending ook gaan kijken. Meteen een goede stok achter de deur om snel te werken, want des te eerder kunnen wij ook gaan kijken. Alleen deze week werd ik wat afgeleid door binnenkomende appjes. “Je gaat blij worden van de aflevering”. Ik werd nieuwsgierig en de “werk-turbo” ging aan. Voorbereidingen klaar, “Heel Holland bakt” kijken maar. Blij werd ik, een slof maken. Laten wij daar een hele makkelijke mix voor hebben en echte slofringen. Weet je wat leuk is aan de slof, je kan er eindeloos mee variëren. Bekijk de foto’s maar voor wat inspiratie en bij “recepten & tips” vind je sloffendeegmix recepten.

Aardbeienslof met zwitserseroom

Aardbeienslof met zwitserseroom

20150720_105007

Mini slofjes met zwitserseroom

 

 

 

 

 

20161011_124900

Sint&kerstslof met chocolademousse

20161011_125019

Caramel/bananenslof